diumenge, 22 de novembre del 2009

EL CICLE D'INFANTIL DEL CEIP VERGE DEL REMEI GUANYA EL 3R PREMI


El cicle d'infantil del CEIP VERGE DEL REMEI DE CASTELLÓ DE RUGAT ha guanyat el 3r premi de la convocatòria de Premis 2009 sobre Materials Didàctics per a la millora del rendiment de l'alumnat en l'ensenyança bàsica. El fet de presentar-nos a aquesta convocatòria, ve justificat per la metodologia de treball utilitzada en la nostra escola ja que, des del nostre punt de vista, pensem que el treball per projectes és l’òptima per millorar el rendiment del nostre alumnat. Són moltes les investigacions que afirmen que allò que més influeix en el rendiment escolar és la metodologia d’aula, l’experiència dels docents i la seua formació, la gestió de l’escola, el nivell de satisfacció dels alumnes amb l’escola i, per últim, el nivell socioeconòmic de les famílies.El treball per projectes és una metodologia activa, participativa i motivacional perquè són els xiquets i xiquetes els protagonistes del seu aprenentatge i perquè són ells i elles qui trien la temàtica a estudiar segons les seues inquietuts i interesos; a més a més, el treball per projectes també implica la participació de mares i pares en la recerca d’informació, aportant material i participant en activitats que proposa l’escola i per últim, el treball per projectes implica la participació activa del professorat en el paper de mediadors en el procés d’ensenyança-aprenentatge i també aprenent els nous continguts a estudiar els quals, ens enriqueixen com a docents.
Concretament, el projecte de treball presentat fou "Les estreles" portat a terme durant el segon trimestre del curs 2008-2009.

1 comentari:

  1. Hola boniques!!!

    M'alegre moltissim que hageu guanyat aquest premi per la feina que realitzeu dia a dia en el més menuts. La vostra seguidora número 1 jeje

    ResponElimina