dissabte, 12 de febrer del 2011

COM SÓN LES PRINCESES I ELS PRÍNCEPS DE CONTE?


Durant aquesta setmana, a les 3 aules d'infantil, hem tractat els esterotips que segueixen les princeses i els prínceps de contes. Primerament i en cada aula, hem realitzat una assemblea per parlar de quines són les característiques que segueixen totes les princeses i els prínceps de contes. Cal destacar que, aquesta assemblea ha sigut molt útil per a què els xiquets i xiquetes s'adonaren de les similituts que tenen totes les princeses i els prínceps que apareixen als contes. Per tal de plasmar aquesta activitat, hem fet un llistat de les qualitats que havia dit l'alumnat que seguien les princeses i els prínceps.
Una altra activitat per a treballar aquesta temàtica ha sigut contar el conte "Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa", on hem reflexionat sobre el contingut del conte i on hem dibuixat a la princesa Carlota amb un color de vestit que no fora rosa ja que aquesta no volia ser una princesa rosa.
Finalment, hem visionat la pel.lícula "Shrek" per veure l'existència d'una princesa que no segueix l'esterotip de les princeses de contes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada